Over ons


IvoreeTrade (www.galerijvloerrenovatie.nl) heeft al 15 jaar ervaring met de RibDeck tegels. Galerijvloer- en balkonvloer renovaties voeren wij veel uit voor VvE’s, VvE beheerders, bouwbedrijven en woningcorporaties. De tegels worden geplaatst door gepassioneerde vloerenleggers die hun hele leven al vloeren plaatsen en pas weg gaan wanneer ze voor 100% tevreden zijn. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en krijgt u de aandacht en service die nodig is. Ook wanneer de tegels zijn gelegd.

Onze achtergrond ligt in de standbouw (www.aaadisplay.com) waar kwaliteit, advies en service centraal staat. De RibDeck tegel hebben wij al heel lang in ons programma als modulaire beurstegel van een superieure kwaliteit. Na verloop van tijd kregen wij steeds meer aanvragen voor vloeren op balkon- en galerij, daardoor zijn wij ons 10 jaar geleden in een apart bedrijf gaan specialiseren in balkon- en galerijvloeren. Door onze brede en diepgaande technische kennis en inzicht van standbouw en de samenwerking met gespecialiseerde vloerenleggers, hebben wij al vele oude vloeren omgetoverd in prachtige gerenoveerde galerijvloeren.

Onze persoonlijke aanpak, adviserende achtergrond en brede kennis en een prachtig kwalitatief product maakt ons onderscheidend ten opzichte van collega bedrijven. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goed advies is en hoe lastig het beslissingsproces binnen bijvoorbeeld een VvE kan zijn. Wij hebben specialisten met mensenkennis die u kunnen helpen om de neuzen één kant op te krijgen.

Ivo Eijzinga en Monique Straathof van IvoreeTrade

Werkwijze

Wanneer wij een aanvraag voor een renovatie ontvangen maken wij een afspraak op de locatie met u en één van onze technische specialisten. Wij nemen altijd een aantal tegels mee zodat u het product goed kunt bekijken en al uw vragen kunt stellen. Tijdens dit bezoek meten wij de galerijvloer in voor een offerte op maat. Uiteraard kunnen wij ook een prijsindicatie vooraf te geven op basis van het aantal m2 en eventueel een aantal foto’s, dan weet u gelijk al waar u ongeveer aan toe bent.

Tijdens het plaatsen van de tegels kunnen de bewoners direct over de reeds gelegde tegels lopen, de overlast is daardoor minimaal. Vaak zijn de bewoners van het complex zo enthousiast over de uitstraling van de nieuwe galerijvloer, dat zij ook hun eigen balkon met onze tegels willen betegelen.

Galerijvloerrenovatie-aan-het-werk

Neem nu contact met ons op (via de meer info knop) voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons ook bereiken via info@ivoreetrade.com.