Antislip galerijvloer gelegd in Uithoorn


Oude situatie galerijvloer

De Brusselflat in Uithoorn hebben wij gerenoveerd met een nieuwe antislip galerijvloer. De Brusselflat is één van de prominente flats aan de rand van Uithoorn. Het complex is al wat ouder en de galerijvloer bestond uit kaal beton. In de loop der jaren is de beton galerijvloer vies geworden wat ook gladheid heeft veroorzaakt. Dit was de belangrijkste reden voor een renovatie van de galerijvloer.

Gerenoveerde galerijvloer

De Ribdeck antislip galerijtegel is de perfecte oplossing om snel een antislip galerijvloer te creëren. De tegel heeft sterke antislip eigenschappen en kan direct over het beton worden geplaatst. De galerijtegel heeft een open structuur waardoor het water en vuil op de natuurlijke manier naar de goot en afvoeren stroomt. Het materiaal van de antislip tegel is niet poreus waardoor vuil, fijnstof en groene aangroei niet aan galerijvloer hecht. Hierdoor is de galerijvloer nagenoeg onderhoudsvrij. De antislip tegels zijn voorzien van een sterk kliksysteem en de nieuwe galerijvloer kan daardoor heel snel worden gelegd zonder overlast voor de bewoners.


Nieuwe galerijvloer zonder overlast

De nieuwe galerijvloer is snel gelegd, zonder overlast voor de bewoners. De bewoners kunnen de net gelegde galerijvloer direct betreden. De tegels worden zo veel mogelijk geknipt waardoor er zo min mogelijk vervuiling ontstaat tijdens het leggen.

Wilt u ook zo’n mooie nieuwe antislip galerijvloer? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.