Antislip Galerijtegels


Galerijvloer renovatie met Ribdeck antislip galerijtegels is snel geregeld!

De ideale antislip galerijtegel en balkontegel

Het is vaak een complexe opgave om een galerijvloer of balkonvloer te voorzien van een degelijke antislip vloerafwerking die ook nog een mooi en onderhoudsvrij is. Daar heeft galerijvloerrenovatie.nl de perfecte oplossing voor! De Ribdeck kunststof galerijtegel is dé antislip vloeroplossing om galerijvloeren of balkonvloeren snel, veilig, duurzaam en relatief goedkoop mee te renoveren. Plaatsing is vaak mogelijk over de huidige vloerafwerking wat aanzienlijke kosten bespaard.

Oplossing voor verouderde galerijvloeren met coating, epoxy afwerking of tegels

Betonnen galerijvloeren zijn meestal afgewerkt met een coating, epoxy afwerking, stenen tegels of rubber tegels. Dit zijn vloeren die regelmatig onderhoud nodig hebben of gerepareerd of vervangen moeten worden. Ook worden deze vloeren snel vies wat er niet aantrekkelijk uit ziet en gladheid kan veroorzaken. Onderhoud en reparatie van deze vloeren neemt vaak veel tijd in beslag, zorgt vaak voor tijdelijke overlast en het eindresultaat is vaak minder fraai en duurzaam.

Onderhoudsvrije galerijtegel

De tegels zijn voorzien van een open structuur, waardoor regenwater via de natuurlijke weg wordt afgevoerd. De tegels zijn snel droog en zelfs bij meer dan één centimeter water blijven de voeten droog. De tegels zijn gemaakt van non-poreus materiaal waardoor vuil, fijnstof en aangroei zich niet kan vasthechten. Daardoor zijn de tegels nagenoeg onderhoudsvrij en gemakkelijk te reinigen water. Dat maakt deze tegel uniek in zijn soort!

Zeer veilig, geluiddempend en comfortabel

De galerijtegels zijn gemaakt van Polypropyleen (PP), een hele sterke soort kunststof die wel 25 ton per m2 kan dragen. Door de tegel zit 8% rubber verwerkt, waardoor de tegel tegen uitzetten door warmte en kou is bestand. De tegels zijn minder belastend voor gewrichten en geluiddempend. De tegels zijn comfortabel om op te lopen en ook geschikt voor ouderen en minder validen. Ook huisdieren ervaren het als een prettige vloer. De tegel is zeer veilig doordat het antislip middel door de gehele tegel zit verwerkt en daardoor niet kan afslijten.

Snel gelegd en minimale overlast

De tegels zijn vaak in binnen een paar dagen gelegd en de vloer is direct te betreden. Hierdoor wordt de overlast voor de bewoners tot het minimum beperkt.

Garantie

Op de tegels zit 15 jaar (beperkte) garantie, 3 jaar op kleur. De galerijtegels zijn 100% recyclebaar.

Tegelprijs

De tegelprijs per m2 is € 54,75,- ex. BTW.

Legkosten

Ieder project is anders, daarom worden de legkosten na overleg voor u berekend.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt hier onze brochure downloaden.