Eenvoudig en snel te leggen


De antislip tegels zijn snel gelegd en minimaliseert daardoor de overlast voor de bewoners. De tegels zijn snel te installeren vanwege een ingenieus kliksysteem, ontwikkeld om op elke vlakke ondergrond te gebruiken.

Betonvloer

De antislip tegels kunnen direct over de bestaande beton galerijvloer worden gelegd zonder dat de natuurlijke afwatering wordt verstoord. Indien er onderhoud aan bijvoorbeeld de dilatatievoegen nodig is, dan kan de vloer altijd eenvoudig gedeeltelijk worden verwijderd.

Bitumen dakbedekking

De antislip tegels kunnen ook op een vloer met bitumen afwerking worden gelegd. Hiervoor gebruiken wij een ondervloer van rubber ter bescherming van het bitumen dakbedekking.

Stoeptegels en rubber tegels

Veel oudere galerijvloeren zijn voorzien van stoeptegels of rubber tegels. Stoeptegels hebben het nadeel dat er veel vuil achter blijft waardoor ze op termijn vies, groen en glad worden. Rubber tegels zijn poreus waardoor vuil en aangroei al snel kans heeft om zich te hechten. Ook gaat rubber op termijn werken waardoor de zijkanten van de tegels omhoog gaan staan. In de meeste gevallen kunnen de antislip tegels hier overheen worden gelegd.

Installatietijd

Installeren van de tegelvloer neemt gemiddeld een paar dagen in beslag.

    • Snel te leggen
    • Minimale overlast voor bewoners
    • Huidige vloer kan meestal blijven liggen
    • De vloer kan gemakkelijk tijdelijk worden verwijderd indien onderhoud nodig is
    • Installeren neemt gemiddeld een aantal dagen in beslag