Over ons


IvoreeTrade (www.galerijvloerrenovatie.nl) heeft 15 jaar ervaring met de RibDeck antislip tegels. Galerijvloer- en balkonvloer renovaties voeren wij veel uit voor VvE’s, VvE beheerders, bouwbedrijven en woningcorporaties. De tegels worden geplaatst door gepassioneerde vloerenleggers die hun hele leven al vloeren plaatsen en pas weg gaan wanneer ze voor 100% tevreden zijn. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en krijgt u de aandacht en service die nodig is. Ook wanneer de tegels zijn gelegd.

Onze achtergrond ligt in de standbouw (www.aaadisplay.com) waar kwaliteit, advies en service centraal staat. De RibDeck tegel hebben wij al heel lang in ons programma als modulaire beurstegel van een superieure kwaliteit. Na verloop van tijd kregen wij steeds meer aanvragen voor balkonvloeren en galerijvloeren. Hierdoor zijn wij ons in een apart bedrijf gaan specialiseren in balkon- en galerijvloeren. Door onze brede en diepgaande technische kennis en inzicht van standbouw en de samenwerking met gespecialiseerde en gepassioneerde vloerenleggers, hebben wij al vele oude vloeren omgetoverd in prachtige gerenoveerde galerijvloeren.

Onze persoonlijke aanpak, adviserende achtergrond, brede kennis en een prachtig kwalitatief product maakt ons onderscheidend in de markt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goed advies is en hoe lastig het beslissingsproces binnen bijvoorbeeld een VvE kan zijn. Wij bezitten de inzicht en mensenkennis waardoor wij u kunnen helpen om de neuzen één kant op te krijgen.

Ivo Eijzinga en Monique Straathof van IvoreeTrade – www.galerijvloerrenovatie.nl

Werkwijze

Wanneer wij een aanvraag voor een galerijvloer renovatie ontvangen dan kunnen wij u heel snel een prijsindicatie sturen op basis van het aantal m2 of de maat van de vloer en een aantal foto’s. Op deze manier heeft u gelijk al een idee heeft wat de kosten ongeveer zullen zijn. Daarna maken wij een afspraak op locatie met u en één van onze technische specialisten. Wij nemen altijd een aantal tegels mee zodat u het product goed kunt bekijken en al uw vragen kunt stellen. Tijdens dit bezoek meten wij de galerijvloer in en ontvangt u een offerte op maat. Wanneer u akkoord gaat met onze offerte dan plannen wij het project voor u in. Dit lukt meestal in 2 maanden.

Het leggen van de tegels neemt gemiddeld een aantal dagen in beslag. Tijdens het leggen kunnen de bewoners direct over de reeds gelegde tegels lopen, de overlast is daardoor minimaal. Vaak zijn de bewoners zo enthousiast over de uitstraling en voordelen van de nieuwe galerijvloer, dat zij ook tegels ook op het eigen balkon willen hebben gelegd.

Galerijvloerrenovatie-aan-het-werk  

Neem vandaag nog contact met ons op via de offerte knop voor een vrijblijvende prijsindicatie of offerte op maat.

U kunt ons ook bereiken via info@ivoreetrade.com of +31 (0)297-591225.