Nieuwe galerijvloer in Katwijk


Het galerijcomplex aan de Hoorneslaan en Troelstrastaat in Katwijk aan Zee is in juni 2016 gerenoveerd met Grijze Ribdeck antislip galerijtegels.

Op de foto’s is te zien dat de galerijvloer was voorzien van stoeptegels in bitumen die in de loop der jaren vies en verouderd zijn geworden. De galerijvloer had daardoor een sombere uitstraling.

Al jaren was de VvE aan het nadenken over een oplossing om de vloer te upgraden, dit is mede door het verwijderen van de oude stoeptegels een kostbare klus.

Gelukkig hebben zij onze antislip galerijtegels gevonden. Wij kunnen onze tegels over de bestaande vloerafwerking heen leggen, waardoor tijd en kosten worden bespaard. Ook zijn onze kunststof galerijtegels een zeer duurzame oplossing. De galerijtegels zijn slijtvast, onderhoudsvrij en gaan heel lang mee. De antislip galerijtegels blijven hierdoor mooi en veilig.

De VvE en de bewoners zijn heel erg blij met hun prachtige nieuwe galerijvloer waar zij heel lang zonder zorgen van kunnen genieten!

Leuk om te vermelden dat wij inmiddels door de VvE zijn geïnformeerd dat al vele andere VvE’s uit de omgeving belangstelling hebben getoond voor onze galerijvloerrenovatie.

galerijvloerrenovatie in uitvoeringGalerijtegelgalerijvloerrenovatieAntislip galerijtegel

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.